18.12.17

SMART The Podcast EP8

smartthepodcast_episode8_nokia

Annonce for Nokia Mobile

Til 8. afsnit af SMART the Podcast har vi testet den nye Nokia 8 og talt om billede, instagram feeds, de bedste foto-apps og instagram husbands. Nederst i indlægget får I et lille indblik i vores forberedelser til et afsnit inklusiv sheet masks, Winston og obligatorisk falafelfrokost fra Durumbar på Nørrebrogade.

Videoen er optaget med Nokia 8’s ret seje funktion #bothie som bruger både frontkamera og rearkamera på samme tid. Er ret imponeret over kvaliteten af både lyd og billede selvom jeg lige skal øve mig på de gode vinkler. Selve telefonen er virkelig nem at bruge, nok især hvis du kender til Googles programmer som Gmail, Google Docs og Google Drive som den helt automatisk forbinder dig med så snart du tænder telefonen. Selve designet er stilrent, min telefon er mørkeblå men Nokia 8 findes blandt andet også i en virkelig sej orange farve som passer ret godt til forårsmodens farvepalet. Det vigtigste i en smartphone synes jeg klart er kamerakvalitet og her er Nokia 8 upåklagelig i både video og kamerafunktion og så har den en god størrelse med sine hele 5,3″ skærm hvis man som mig også bruger sin telefon til at se Netflix i sengen eller på rejser.

Som altid kan I høre dagens afsnit via Soundcloud, iTunes eller Google Play og husk at vi elsker når I tagger os på instagram når I har os i ørene.

Shownotes:

  • Feed Neews: Frede anbefaler instagrampofilen @Gabbois og Sidsel elsker @queenruba.
  • Sidsels tips til gode foto/redigerings apps finder du her.
  • Der findes (stadig) en SNAKE app, hvis du savner den 😉
  • Sheet mask: Baby face fra Japan – den var lidt heftig så den kan vi ikke anbefale nogen at prøve.
  • SMART eller ikke SMART: Frede er i tvivl om Yeezy 350 er kikset… Sidsel mener godt vi kan bære det.. Vi har nemlig lige købt 350 v2 Blue tint, som veninde sneakers :). Sidsel er i tvivl om appen Facetune er nice eller ikke nice – Frede bliver nødt til at prøve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18.12.17