12.12.17

Christmas Gift Guide: BFF

fashionpolish_giftguide_bff

 

NOTEBOOK Norman Copenhagen PERFUME OIL & OtherStories PLATE Arket SCENT BAG Hay LIPSTICK L’oreal SHEET MASK Magic Stripes CUP Duralex HAIR CLIP & Copenhagen

Reklame for Shopalike

Der er en uge til jul og det betyder de sidste julegaver skal findes i en ruf. Jeg mangler stadig et par af de vigtigste. Thank god for kontor i byen så jeg kan ordne det sidste i min frokostpause. Min sidste julegaveguide er små gaveideer til din BFF – (de fleste her fungerer også som værtindegaver). Synes det er så hyggeligt at finde små ting som en smuk læbestift, en ansigtsmaske eller silkepose med tørrede lavendler til at ligge i undertøjsskuffen. Til den her guide har jeg blandt andet browset på siden Shopalike.dk som er en platform der samler over 300 webshops på et sted. Ret smart når man som jeg nemt kan fare vild i world wide web. Her fandt jeg den knaldrøde læbestift, velour-notesbogen fra Normann Copenhagen og duftposen fra Hay. Er I ved at have styr på gaverne? Eller gør i som Frede og hopper hele gaveræset over?

One week until Christmas so I better get to it. My last gift guide is a little something for your BFF (or maybe the hostess of your Christmas dinner?) I used the site Shopalike.dk for this guide keeping me on track in the online shopping jungle by putting over 300 webshops under the same roof. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.12.17