11.12.17

My favorite jeans on sale

fashjionpolish_weekday_jeans_sale

Her kommer lige et mega hurtigt udsalgstip. Mine yndlingsjeans fra Weekday, modellen Way* er nemlig på 50% idag, den 13. december. De har den perfekte blå farve og taljehøjde (ret højtaljede som jeg elsker) og får mig til at føle mig meget Elin Kling agtig. Især med en pæn sko som billedet over i Paris. Du kan finde dem hos Weekday HER*.

Quick sales tip. My absolute favorite jeans – Weekday’s Way is on 50% off today only*. I love the colour and the fact that they are quite high waisted. Feeling very Elin Kling-ish especially with a kitten heel like above back in Paris.Find the jeans HERE*.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

11.12.17