SMART the Podcast EP07

What Ever #44

fashionpolish_whatever_week_49_3

Kastede mig ud i lyseblå strik fra Mads Nørgaard HER og delte mine fem mest brugte fotoapps HER.

fashionpolish_whatever_week_49_2

Var til julemorgenmad på Apollo hvor alle gæster fik et af deres lækre surdrejsbrød med hjem som julegave.

fashionpolish_whatever_week_49_1

Kom til at købe lidt julegaver til mig selv fra Hay Kitchen og kom i julestemning af Nyhavns pæne farver.

fashionpolish_whatever_week_49_4

Lavede endnu et afsnit af SMART the podcast med Frede og afprøvede Lebons pæne tandpastaer som er en virkelig sød værtindegave.

Wauw. To uger til jul. Kan I mærke roen sænke sig eller løber I rundt og julestresser? Jeg får nogle travle uger op til min juleferie. Til gengæld er min ferie lang og hvis jeg forbereder mgi godt kan jeg holde helt computerfri mellem jul og nytår. Sidste uge bød på hyggelige arrangementer, masser af kaffeaftaler og blød strik. Jeg delte også 5 sjove facts om mig selv HER og nåede til reformertræning hele tre gange. Ny rekord!

Two weeks till Christmas! Can you feel the calmness of Christmas eve? or are you super stressed before the big bang? I have a lot of work before my Christmas holiday but if I play my cards right I have nothing but time between Christmas and New Years. Last week was filled with cozy events, a new knit and some extra coffee to keep warm. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART the Podcast EP07