What Ever #44

Christmas Gift Guide: Boyfriend

fashionpolish_christmas_giftguide_boyfriend

GLOVES Mads Nørgaard BOOK Watchmen FACIAL FUEL Kiehls SNEAKERS Nike Air Humara CHAIR Hay PUFFER The North Face

Er I ved at ahev styr på jeres julegaver? Jeg er stadig håbløst bagud, men er ved at have et overblik. Så skal de bare købes. Næste guide i rækken af gode julegaveideer er til manden i dit liv. Jeg har taget udgangspunkt i min kærestes ønskeseddel. Hvis jeg skulle bestemme stod der også en tøjdamper og en romantisk rejse for to til Paris på listen.

How are you doing with Christmas gifts? I’m at the stage where I have ideas but still needs to buy everything. Better get too it. This guide is made with inspiration from my boyfriend’s wish list. Kiehls’ beauty products are simple but effective and a pair of gloves is always a good idea.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #44