09.12.17

SMART the Podcast EP07

fashionpolish_smartthepodcast_episode7

Vi har lavet en julespecial af SMART The Podcast. Vi optog afsnittet i min stue hvor der er både adventskrans og julesok og Frede havde hjemmelavede klejner med. Udover julegaveideer, juletraditioner og en julequiz har vi naturligvis også faste indslag som Feed News, Tech Support og Smart eller ikke Smart med. 

Show Notes:

Sidsel ser masser af sit blomster i sit feed – blandt andet følger hun den seje blomsterbinder @poppykalas på Instagram.

Fredes feed er som altid fyldt med sneakers – blandt andet Nikes Air Force som har 30 års jubilæum i år. Find skoen HER.

Frede anbefaler skopleje til regnfyldte december – blandt andet sneakercleaner fra Jason Markk eller Crep.

Vi anbefaler gaveideer: Alt med spa, et blomster-abbonement fra ex Posy eller Bloomon eller køb en flot plante med levering fra Greenify. Kashmirstrømper bliver du virkelig glad for de næste måneder og så er det altid smart at samle på porcelæn så du kan have det fast på din ønskeseddel. Hay Kitchen laver virkelig pæne ting til dit køkken i et prisleje hvor alle kan være med og så er SMART bogen naturligvis årets bedste gave. Den finder du HER.

Vi prøver den nye magnetiske sheet mask fra Magic Stripes Magnetic Youth som du finder HER.

Dagens app-befaling er fotoappen Leak.ly og rejseappen med det friske navn G Spotting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09.12.17