What Ever #43

Christmas Gift Guide: Sister

fashionpolish_christmasguide_sister

POSTER Mads Nørgaard SCRUNCHIE AndCopenhagen JADE ROLL I Love Beauty BEANIE Ganni PERFUME Gucci LAMP Hay BATHROBE Ellos

En ny omgang julegaveforslag. Denne gang til din søster. Lidt til hjemmet og lidt velvære med jaderullen som både giver ansigtet massage og skulle være et godt middel mod rynker og træt hud. Man kan aldrig starte for tidligt. Derudover synes jeg plakaten Mads Nørgaard har lavet til RITUS, en performance-adventskalender i butikken på Strøget er helt vildt flot. Den deles ud gratis i butikken hele december (så længe lager haves) – en god ekstra gave til væggen.

Gift suggestions for your sister. Something for her apartment, a bit wellness feel and the unicorn looking beanie from Ganni. I really like the pink poster for Mads Nørgaard’s performance art every Sunday until Christmas. The poster is free in the store at Strøget and is a nice extra something under the Christmas tree.

2 kommentarer

  • Tove

    Er det muligt at skaffe plakaten anden steds, hvis man bor langt fra Kbh? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Desværre ikke 🙁 Den bliver delt ud i butikken i hele december – måske du kender én der kommer forbi? KH Sidsel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #43