Christmas Gift Guide: Sister

5 Facts About Me

fashionpolish_facts_about_me_3

Jeg har samlet til bunke og er klar med endnu en omgang facts om mig selv. Læs de to første indlæg HER og HER.

Jeg hader at have travlt og føle mig stresset. Derfor bliver jeg også tit provokeret af folk der nærmest praler af at have travlt. Jeg har meget at se til på mit arbejde og med min blog ved siden af – men går fra arbejde kl 17 hver dag. Det har jeg også skrevet lidt om HER.

Jeg har kørerkort, men ikke særlig meget erfaring med at køre så indtager altid passagersædet. Mit nytårsforsæt for 2018 er at turde at køre bil uden medpassager.

Jeg lider af bruksisme som er et fancy udtryk for at skære tænder og bide meget hårdt sammen – især når jeg sover. Det betyder jeg sover med en tyk bideskinne hver nat og i øjeblikket går til en akupunktør med speciale i kæber for at komme af med min spændingshovedpine.

Jeg elsker krimiserier, men bliver virkelig nemt bange. Har blandt andet låst mig inde på mit badeværelse med en kniv fordi jeg pludselig er sikker på der er en morder i stuen en aften jeg var alene hjemme og fjernsynet pludselig tændte af sig selv. Det viste sig at være min kærestes playstation der stod på auto update…

Jeg er meget punktlig når det kommer til aftaler og bliver desværre lidt fornærmet når folk kommer for sent. Øver mig derfor i at komme lige til øllet, eller et par minutter efter aftaletidspunkt.

Husk også at I kan følge mig på Instagram @fashionpolishdk og snapchat @sidselalling og og og på Facebook @fashionpolishdk

2 kommentarer

 • Jeg bliver også irriteret, når folk kommer for sent og vil så gerne slippe det. Synes min egen punktlighed vidner om et lidt for stort kontrolgen…

  Sidsel, din fine grå rullekravestrik fra Other Stories (den her: https://www.stories.com/dk/Ready-to-wear/Knitwear/Turtleneck_Sweater/582940-0336672001.2), må jeg spørge hvilken str. du har den i?

  Har kig på den i navy men er i tvivl om jeg skal gå efter en M eller L.

  Og har du prøvet at vaske den? Der står at den skal til dry clean, men krydser fingre for, at den kan tåle mild maskinvask 😊

  KH Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria
   Jeg har den i str S faktisk – de er meget store i størrelsen. Har ikke vasket den endnu, men mon ikke en håndvask går fint? KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Gift Guide: Sister