Christmas Gift Guide: Mom

What Ever #43

fashionpolish_whatever_week_48_3

Rimelig glad for min nye jakke jeg viste HER og min lille afhængighed af pænt porcelænsdims.

fashionpolish_whatever_week_48_2

På besøg hos Creme de la Creme de la Edgars julepopupbutik på Tullinsgade og julekrans til kontoret.

fashionpolish_whatever_week_48_1

Mit indkøb fra ovennævte butik, en oppustelig julekrans som min kæreste synes er virkelig ækel.

fashionpolish_whatever_week_48_4

Reformertræning hos Powerhouse hjælper på min triste kontorryg og så var jeg i balletten og se den smukke forestilling Raymonda.

Det er godt nok tydeligt på mit kamera feed at det er mørkt det meste af døgnet for tiden. Har nærmest kun mørke, slørede billeder at vise frem. Sidste uge gik mest af alt med små juleforberedelser. Jeg havde et lille adventskransværksted søndag og har indkøbt mistelten og kalenderlys. Så mangler jeg bare et læs gaver – dem er der jo inspiration til HER og HER.

My camera feed is suffering from vinterdepression. Eveything is dark and blurry in my feed these days. Last week was all about getting in the right Christmas spirit. I actually think I succeeded. Now all I need is presents. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Gift Guide: Mom