01.12.17

Christmas Gift Guide: Mom

fashionpolish_christmas_gift_guide_mom

BLOUSE Mads Nørgaard BOOK Sylvia Plath FACE BRUSH Karmameju SCISSOR & Other Stories* GLASS Zafferano SOAP Aesop*

Vi fortsætter julegaveguiden med gaver til mor. Mødre mangler sjældent noget men fortjener altid forkælelse så de bedste gaver er lækre sæber, måske hendes yndlingsparfume eller ansigtsbørsten fra Karmameju som sætter gang i blodcirkulationen og hjælper på alt. Jeg drømmer selv lidt om de farvede glas fra Stilleben så mon ikke de også vil falde i min mors smag og så er den lille fuglesaks perfekt til små sysler.

Another chapter of my Christmas gift guide. Gifts for mom! Let’s spoil our mothers with delicious creams and soaps, a great perfume or the luxurious face brush from Karmameju. I would love to add the colored glasses to my own kitchen, so I hope my mom would like them too and the small scissor is great for her sewing kit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.12.17