29.11.17

Christmas Gift Guide: Me

fashionpolish_christmasguide_me

MINERAL FOUNDATION Tromborg SOCKS Missoni* LAMP Mathias Møllenbach KNIT Toteme SUNNIES Le Specs* AGENDA REFILL Louis Vuitton HOME FRAGRANCE Clean EARRING Sophie Bille Brahe

Det er december! Det er jul og jeg skal bruge hele min weekend på at gøre min lejlighed julehyggelig og lave adventskrans. Jeg har på ingen måde styr på julegaver endnu, men traditionen tro laver jeg masser af julegaveguides her på bloggen. Jeg har naturligvis startet med min egen liste. Jo ældre jeg bliver, jo sværere er det at komme i tanke om hvad jeg “mangler”, men denne jul er der masser af ønsker. Hvert år ønsker jeg mig “indmad” til min kalender, så jeg kan være helt klar til nye aftaler når jeg kommer tilbage fra juleferie. Strikken fra Toteme er så drømmeagtig og ville være virkelig smart med solbrillerne fra Le Specs og så elsker jeg duftpindende fra Clean der dufter af rent vasketøj. Udover ovenstående ønsker jeg mig en damper, noget så kedeligt som pæne håndklæder og nyt undertøj*.

It’s December! My plan is to spend my weekend decoration my apartment, listen to THIS and get Christmas ready. I’m nowhere near done Christmas shopping, but as tradition I present the first of my yearly Christmas gift guides. I have a long list of wishes including all of the above. On top of that I really hope to find this garment steamer, some nice new towels and new underwear under my Christmas tree. 

1 kommentar

  • Gad virkelig godt at prøve en damper. Er det lige så let som det ser ud og kan det helt erstatte et strygejern?

    Og den du linker til, har du prøvet den?
    KH

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29.11.17