25.11.17

SMART The Podcast EP6

fashionpolish_smart_episode6

Har i haft en god weekend? Min fra blandt andet stået på julefrokost med mit arbejde og det gav anledning til det seneste afsnit af SMART The Podcast. Vi snakker nemlig om julens mange fester, hvad vi skal have på og hvad man gør når man vågner med tusind tømmermænd dagen efter. Som altid elsker vi når I deler podcasten på instagram så fortsæt endelig med det!

SHEET NOTES:

Frede tænker på Gwyneth Paltrow i the Royal Tenenbaums (her) og Sidsel spekulerer på om Phoebe Philo skal til Burberry?!

Frede har været til julefrokost med Rezet i denne kjole og disse sneakers*, Sidsel skal til julefrokost med guldtema – vi afventer dokumentationer (!) men de her, ryger nok på sammen med Sidsels nye spidse pumps her.

Vores gode råd til dit outfit er; du skal ikke occasion shoppe. Brug hellere din favoritkjole og gem pengene til noget andet (fx en taxa). Og husk nu at du skal spise en masse mad, så ingen spanx*!

Dagens sheet mask – panda kokos masken*.

Appbefalinger: Sreenshopper (har i prøvet den?) og instagrams funktion som gør at du kan sortere dine gemte billeder i mapper.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25.11.17