What Ever #41

Carcel

carcel_campaign17-08_looks_lowres3

Kan i huske DETTE indlæg omkring strikmærket Carcel? Siden mærkets Kickstarter kampagne sidste år har de udviklet en kollektion og åbnet deres egen webshop. Konceptet er stadig det samme. Bæredygtig strik lavet af kvinder i fængsel i Peru i 100% alpaca uld. Hvis det ikke er sympatisk mode ved jeg ikke hvad er. Derfor har jeg det også optur over at være en del af deres pop-up shop i Nørgaard denne uge. Den 23-25 november overtager Carcel Nørgaard butiksvindue og sælger for første gang deres strik i en fysisk butik. Oplagt julegaveidé. Jeg drømmer især om deres halstørklæde HER eller den strikkede bomberjakke HER.

carcel_campaign17-08_looks_lowres6

Do you remember THIS post about Carcel? Since last year the brand has a full collection and launched a webshop. The concept is the same. Knitwear designed in Copenhagen and knitted by women in prison in Peru. Very pretty and very likable. This week Carcel will have a pop-up shop in Nørgaard showing their design outside the webshop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #41