18.11.17

SMART The Podcast EP5

fashionpolish_smart_podcast_episode5

Det regner, er hundekoldt og imorgen er det mandag. Men heldigvis er der et helt friskt afsnit af SMART the podcast klar i iTunes. Vi snakker om at genbruge sin garderobe, re-runs (som en opfølgning på DETTE indlæg), og tips til at holde din garderobe pæn og finde seje ting på udsalg. Vi har også faste indsalg som Feed News, Sheet Mask og Tech Support – og som altid vil vi meget gerne have respons eller følge med I når I hører den ovre på Instagram.

SHOW NOTES:

1 kommentar

  • Line

    Perfekt start på min mandag med SMART til min morgenkaffe. Og tak for tip om en steamer/damper dims. Det skal jeg så meget ønske mig til jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18.11.17