06.11.17

Céline Earrings

celine_fashionpolish_earrings

Efter Balenciaga-gate som jeg skrev om HER, besluttede jeg at mine nye 30 års øreringe skulle findes hos Céline. Inden da havde jeg været forbi Céline-butikken i Illum og kigge på deres udvalg. De havde ikke så mange forskellige, og selvom jeg med det samme udså mig et par favoritter besluttede jeg at købet skulle laves i Milano hvor der ligger en stor og smuk Céline-butik.

Jeg tror vi endte med at bruge knap en time i butikken mens jeg prøvede alle øreringe de havde – vi var der i hvertfald så længe at vores stakkels ekspedient måtte gå til frokostpause før jeg havde taget en beslutning. Vi endte med at gøre det samme og besluttede at jeg ville sove på det og tage tilbage til butikken næste dag. Det eneste par øreringe i hele deres kollektion de ikke havde i Milano var nemlig de par jeg først havde kastet min kærlighed på hjemme i København.

Det endte med jeg ringede hjem og fik min kæreste til at cykle forbi Illum og købe præcis det par. Ovale, chunky hoops i guld. Smukke, lidt skøre men samtidig klassiske. Jeg elsker dem. Jeg tog dem endda på på arbejde i tirsdags, sammen med pyjamasbukser, en oversize strik og sneakers og fik mange komplimenter for hvor elegant jeg så ud. Genialt.

After the Balenciaga fiasco I wrote about HERE I was set on finding a pair of Céline earrings as a substitut. After browsing the Celine store in Milan for over an hour my mind was set on this pair. Chunky, elegant, classic but kind of funny. I love them.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06.11.17