05.11.17

SAS Scholarship

fashionpolish_sasscholarship_1

Sponsoreret af SAS

Sammen med SAS Scholarship skal dette indlæg handle lidt om ideer og drømme. Selvom jeg ikke har mit eget firma har jeg allerede udlevet et par iværksætterdrømme. Den ene er bloggen her. Et projekt jeg kastede mig ud i for snart 9 år siden og som har bragt så mange spændende ting med sig. Det andet er SMART. En bog jeg har skrevet med Frede for to år siden. SMART universet har siden udviklet sig foredrag, en del rejser og en podcast (som jeg lover der kommer et nyt afsnit af næste uge!).

Da Frede og jeg var midt i skriveprocessen til SMART blev vi inviteret til Island på en bloggertur. Selvom Island måske ikke er det mest oplagte sted at finde inspiration til en stilbog var det en stor hjælp med en rejse midt i den kreative process. Vi fik tid og ro til at komme med nye ideer, oplevede natur vi aldrig havde set før, havde det vildt skægt og kom hjem med et masser af energi til at gøre manuskriptet til bogen færdigt.

Vi har tit snakket om hvad næste skridt er for SMART og med den gode modtagelse af vores podcast er det naturligvis oplagt at lægge alt vores fokus der. Lige nu er vores hjemmestudie ikke særlig mobilt, men kunne det ikke være fedt at lave podcastafsnit på farten. Som da vi var i Milano i sidste weekend, eller kunne tage jer med til vores begges yndlingsby New York og dele alle vores tips til byen derfra? Med hjælp fra en mentor der kunne give teknisk hjælp og en rejse fra SAS ville det være en reel mulighed.

Derfor synes jeg at SAS Scholarship lyder rigtig sejt. En mulighed for at føre sin gode idé ud i verden med hjælp fra en mentor og med en rejse til en destination der kan hjælpe den gode idé på vej. SAS finder tre vindere af konkurrencen og man kan enten søge ved at bruge #sasscholarship på en Instagram video eller et foto eller du kan sende en videofil via www.sasscholarship.com.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

05.11.17