26.10.17

Guide: Soft beanies

fashionpolish_prettyplease_beanie

GREY & Other Stories* PINK American Vintage EMIJO Acne Studios BLACK & Other Stories*

De næste par dages indhold her bliver lidt skiftende i vejret. Har stadig billeder fra Milano med bare ben der skal udgives og endnu en tur til samme by i weekenden. Samtidig er det blevet november og virkelig koldt her i København så mellem miniferier finder jeg mine varmere frakker og huer frem.

Sidstnævnte er noget jeg går ret meget op i. Jeg bryder mig ikke særlig meget om at have halstørklæde på – noget jeg også nævnte i SMART the podcast HER, til gengæld elsker jeg en blød varm hue som jeg i øvrigt ser meget smartere ud end et stort tørklæde. Jeg kan bedst lide strikkede huer der sidder stramt, hvilket faktisk kan være svært at finde. Sidste år fandt jeg en helt perfekt i H&M – har aldrig formået at finde den online eller i butik siden, men her er et par gode bud i samme genre.

Den grå fra & Other Stories* er i blød kashmir og findes i flere farver HER*. Acnes Emijo hue er efterhånden blevet en klassiker og jeg kan godt lide den oversize form uden at den klasker sammen, den sorte fra Stories* er en budgetversion i samme form.

The next day will show a lot of changing weather. I still have some pictures left from Milan – and going back this weekend to do even more. At the same time it’s freezing in Copenhagen and time for me to dig out my beanie collection. 

My favorite is a pale pink I found in H&M last year – I think the one from Amercian Vintage is close to a perfect match. I would love the claasic emijo beanie by Acne Studios. oversize but still keeping it’s shape – the black one from Stories is similar and budget friendly.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.10.17