Loppeladies

Wannabe

rs-117633-34c41ece88bbd80b430685b014f5cf233817d4b4

Forleden gik det op for mig at det er 21 år siden Spice Girls udgav singlen ‘Wannabe’. I november 1996 var jeg 9 år gammel og udover et dengang ret seriøst crush på Krumme og Laus Høybye vidste jeg ikke så meget om at være fan. Men Spice Girls kom baldrende ind i mit barneliv med Girl Power, merchandise, samlekort og mavebluser og det var det eneste jeg havde på hjernen de næste to år.

Jeg følte virkelig jeg havde deres ‘Girl Power’, jeg gjorde alt hvad jeg kunne gøre (hårmascara) for at ligne Geri og indspillede mange kasettebånd med egne optagelser af mine yndlings Spice Girls numre (Say You’ll be There og Stop). I 96-98 viste jeg peacetegn på stort set alle familiebilleder, til mine forældres store irritation og kunne næsten ikke holde ud at jeg ikke måtte få Spice Girls polaoridkameraet som en fra min klasse havde.

Jeg var virkelig kæmpe fan og nu 21 år senere er jeg nok mere Posh end Ginger når det kommer til stil, men jeg stadig det er sejt hvordan de gjorde feminisme poppet og mainstream lang tid før Diors ‘We Should All be Feminist’ T-shirt. Jeg hører stadig Møs geniale cover HER, og forleden så jeg at Cathrine havde fundet Spice Girls LP’en – hold nu op den gad jeg, godt have til min pladesamling. Du kan finde den HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppeladies