21.10.17

Sunday Favorites

fashionpolsih_beauty_new_fall

Pænt rod mikset med et par skønhedsfavoritter og yndlingssmykker. Et lille stilleben af hvad jeg bruger mere eller mindre hver dag. Muslingelampen er I mange der har spurgt på – den er et heldigt genbrugsfund, men fandt et par lignende på DBA HER.

Jeg prøver virkelig at huske at tilføje ekstra fugt til både ansigt og krop. Efterårsvejret er altid hård ved min hud, i weekenden når jeg musser rundt uden makeup bruger jeg min natcreme fra Mario Badescu som en slags maske og så dufter Glossiers Body Hero virkelig godt og efterlader kroppen blød og skinnende.

Jeg prøver at blive bedre til at bruge smykker, men glemmer det så tit når jeg er træt om morgenen. Nu har jeg samlet en lille pose i min makeuppung så det bliver en del af min morgenrutine. Lige for tiden er favoritterne runde hoops fra Jane Kønig og gyldne kugler fra H&M som er gamle, men DISSE* fra Monki ligner på en prik.

Jeg har før skrevet om min svaghed for duftlys HER og & Other Stories* laver smukke lys der dufter rent og let.

A little Sunday mix with a few beauty favorites and jewelry. This is some of the things I use more or less everyday. The lamp is a lucky vintage find, but found a couple of similar ones on DBA HERE.

I really try to remember to add extra moisture to both face and body. Fall weather is always hard on my skin, in the weekend I hardly ever use makeup, instead I use my night cream from Mario Badescu as a mask, and Glossier’s Body Hero smells amazing and leaves the body soft and shiny.

I try to get better at using jewelry, but I tend to forget all about it in the morning. Now I have collected a small selection in my makeup bag so it will be part of my morning routine. Right now, the favorites are round hoops from Jane Kønig and golden delights from H&M, which are old, but THESE* from Monki looks excatly the same.

I have previously written about my weakness for scented candles HERE and & Other Stories* make beautiful candles that smells clean and fresh.

2 kommentarer

  • Bolette

    Hej Sidsel – vil du ikke på et tidspunkt linke til hvor du har fundet en erstatning for dine Balenciaga øreringe (spottede det på instagram og synes også bare de er så mega flotte – og dyre) 🙂 !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ønsker at bliver bedre til at skifte min ørering, har faktisk flere fine, men glemmer det altid. Går med det samme par flere måneder i træk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21.10.17