Sale: New Balance 990

Ciao Milan

fashionpolish_prettyplease_mango_weekday_toteme_marni

JEANS Weekday* SHOES Mango* BAG Marni BLAZER Toteme*

På onsdag tager jeg til Milano med søde veninder. Faktisk er det kun første del af efterårets Milano eventyr – læs mere om den sag HER. Til denne tur må jeg kun have håndbagage med så jeg skal pakke så lidt som muligt hvilket ikke er min stærkeste side.

Min vejrapp siger sol og 20 grader så jeg håber på en smule sensommerfornemmelser og tror jeg prøver at genskabe dette sæt med blå jeans, en pæn blazerjakke og fine sko. Er helt skudt i den lille taske fra Marnis MiniMarket kollektion og håber lidt at finde den dernede.

Next week I’m going to Milan with some of my oldest friends. Can’t wait for a bit of sun and a lot of Aperol Spritz. This would be the perfect outfit hoping to find the bag by Marni in their flagship store.

4 kommentarer

  • Alberte

    Elsker den taske! Ved du om man kan bestille fra Marnis hjemmeside til Danmark? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale: New Balance 990