Balenciaga Hoops

Sale: New Balance 990

fashionpolish_newbalance990_sneakers_sale_1

GREY SNEAKERS New Balance 990 BLACK SNEAKERS New Balance 990

Apropos Re-runs som jeg skrev om HER tror jeg aldrig jeg bliver træt af mine New Balance 990. Jeg har lige nu fem par og drømmer stadig om et lyserødt par og et par sorte med hvid sål.

Heldigvis er I mange der deler min begejstring og derfor ville jeg lige dele et lille tip med New Balance 990 på udsalg hos sneakersbutikken Sneakersnstuff. Der er ikke mange tilbage i DEN GRÅ version men synes også DENNE mørke er smart, og lidt mere praktisk de næste par måneder. Jeg har selv købt mine New Balance x Stussy fra webshoppen og de blev leveret et par dage efter – der er også stadig nogle tilbage, men kun i store herrestørrelser.

Speaking of Re-runs I don’t think I’m ever get tired of my New Balance 990. I currently have five pairs and still dream of a pair in pale pink and black with a white sole.

Just came across a little sales tip on SneakersnStuff with my favorite shoe. The GREY ONE is only available in small sizing, but I really like THIS version as well – perfect for winter months. 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balenciaga Hoops