16.10.17

Balenciaga Hoops

fashionpolish_birthday_balenciaga_hoops_1

Da jeg var i Paris forelskede jeg mig fuldstændig i et par øreringe i Balenciagas butik på Rue Saint Honoré. Et par store hoops viklet med klassisk silketørklæde og et velplaceret Balenciaga logo. Følte mig temmelig underdressed i butikken, så prøvede dem ikke men nåede på de 10 minutter jeg brugte i butikken at planlægge flere outfits med de øreringe. Som prikken over i’et til min fødselsdagskjole fra Cecilie Bahnsen eller smarte til hverdag med en kashmirstrik og blå jeans. Jeg købte dem ikke for jeg havde allerede shoppet, og de var virkelig dyre. Men jeg sendte en snap hjem til min kæreste med hjerter på og skrev dem på min fødselsdagsønskeliste.

På min fødselsdag fik jeg Balenciaga-æsken med de smukke øreringe. Virkelig optur 30 års gave. Følte der blev hældt 100 liter cool faktor udover min garderobe med de øreringe. Lige indtil jeg tog dem på. De er vanvittigt tunge for det er kobber hele vejen igennem og det er altså solidt håndværk. De trækker i mine ører så jeg er bange for at tabe dem (ligesom min Celine ørering HER). Så efter lang tids overvejelse måtte beslutningen tages; de skal retur.

Det er faktisk ikke til at bære. Både fordi de er fra min kæreste og fordi de er noget af det pæneste jeg har haft. Planen er at finde et nyt par øreringe så gaven består i sin grundidé. Så er spørgsmålet bare hvilke?

When I was in Paris, I completely fell in love with a pair of earrings in the Balenciaga store on Rue Saint Honoré.  Big hoops wrapped with a classic silk scarf and a well-placed Balenciaga logo. I sent a snap home to my boyfriend and added them to my birthday wish list.

On my birthday I got the Balenciaga box with the beautiful earrings. I felt so cool – like my wardrobe was finally much better because of them.Just until I put them on. They are crazy heavy because it’s copper all the way through and really solid craftsmanship. They pull in my ears and I’m afraid to lose them. So after some hard thinking the decision was made; Return.

It’s really too sad. Both because they are from my boyfriend and because they are so pretty. The plan is to find a new pair of earrings so that the gift consists in its basic idea. So the question is just which?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16.10.17