What Ever #36

16.10.17

fashionpolish_madsnorgaard_sakspotts_newbalance_stussy_cos_2 fashionpolish_madsnorgaard_sakspotts_newbalance_stussy_cos_3

BLAZER Cos SHIRT Saks Potts PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS hNew Balance x Stussy

Har I efterårsferie i den her uge? Jeg er næsten ene mand på kontoret de næste fem dage. Passer mig egentlig fint, for har en del to-do-lister jeg skal igennem inden jeg holder min egen lille efterårsferie i Milano i næste uge. Husk nu at sende tips min vej – især ting der kan spises og drikkes 🙂

Jeg har efterhånden delt min afhængighed af New Balance 990 model og denne er min nyeste i samlingen. Et samarbejde med Stüssy som desværre kun er lavet i herrestørrelser, som jeg jo heldigvis nemt kan passe med mine plader. Jeg ledte efter dem Paris da de blev lanceret mens jeg var der, men endte med at købe dem online og få dem sendt hjem til Danmark. Virkelig upraktisk farve til efterårsvejr, men har givet dem virkelig meget Jason Markk repell spray og har dem kun på i tørvejr.

Welcome to my newest sneaker purchase. The New Balance x Stussy collaboration that I found online after searching for it all over Paris. Not the easiest color for fall weather but I’ve been using a bottle of Jason Markk repell spray and hope for good weather.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #36