Freedom - International Day of the Girl

Like the French

fashionpolish_beret_shopping_1

BLACK Vero Moda BURGONDY Only BEIGE Ralph by Ralph Lauren RED Vero Moda GREY Asos

Til Mads Nørgaards julefrokost forrige år havde vi fransk tema hvortil stort set hele kontoret, inlusiv mig selv, havde købt en beret for at slippe let uden om udklædning. På dagen synes jeg faktisk jeg så ret tjekket ud med min franske hat og tænkte at den kunne jeg måske godt sporte i den virkelige verden. Da det blev mandag fik jeg kolde fødder, og en månedstid efter blev den solgt på et loppemarked.

Men nu har jeg igen spottet franske baretter rundt omkring. Hos Céline, hos franske Camille og på Pinterest dukker den lille uldne hat op og ser virkelig pæn og smart ud. Så nu tænker jeg lige at give det et skud mere. Måske gøre som Camille og vælge en der passer lidt bedre til min hårfarve. Der er heldigvis virkelig mange budgetvenlige versioner på the world wide web – har samlet et lille udvalg ovenfor.

Lately I’ve been spotting cool girls like Camille wearing berets and looking very chic. Think i will try and join the club – luckily there are a lot of budget friendly version on the web.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freedom - International Day of the Girl