Re-Runs

11.10.17

fashionpolish_mihjeans_naked_reebok_cos_birthday_2 fashionpolish_mihjeans_naked_reebok_cos_birthday_1

JEANS M.I.H BLAZER Cos SNEAKERS Adidas (similar HERE) EARRINGS Jane Kønig (in silver HERE) SUNNIES Super

30 år. Det har virkelig været et tal jeg lige skulle sluge. For for at citere Taylor Swift “I don’t know about you, but I’m feeling 22”. På den ene side har jeg en barnlig side som jeg virkelig ikke ønsker skal forsvinde i mine 30’ere, på den anden side har jeg også en gammel kone indeni der elsker franske vafler, Daimi, striktrøjer og Downton Abbey.

Det er mest det at være voksen der skræmmer mig. Slut med alle rabatter til den dag jeg bliver pensionist. Start med øjencreme. Husk at spare op til pensionen. Min mor gav mig min fødselsattest sidst jeg var hjemme. Nu er jeg 30, så skal jeg selv have en mappe med vigtige papirer.

Heldigvis er der også nogle ting der bliver bedre med alderen. Jeg har fundet ud af hvilken frisure der klæder mig. Jeg har råd til at købe dyrere tasker end da jeg var 20. Jeg er ikke længere bange for at rejse alene. Jeg oplever ikke FOMO i samme høje grad som da jeg gik i gymnasiet. Der er kommet lidt mere ro på, men ingenting er gået i stå. Mon ikke jeg vågner imorgen og det føles helt ligesom igår.

30 years old. Still trying to fit in to my new age category. To quote Taylor Swift “I don’t know about you, but I’m feeling 22”. I don’t like to feel grown up, but I most admit some things are better with age. I now know what hairstyle suits me, I’m no longer afraid of travelling alone and I don’t get a serious case of FOMO quite as much. 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Re-Runs