01.10.17

Tradono Market

tradono_oktober_1

Har I gode weekendplaner? Jeg har et tætpakket program der starter lørdag morgen kl 09.00 med en tid til frisøren for at få lidt styr på løvemanken. Bagefter skal jeg rydde op i hele min garderobe, for søndag tager jeg til Tradono Market i Papirhallen og har pakket så meget tøj (blandt andet Saks Potts skjorten på billedet), og masser af sneakers, sko og accesories. Jeg plejer at dele lidt af tingene på min instastory på forhånd – så følg endelig med der, og skriv gerne både her og der hvis I har udset jer noget I gerne vil have fingre i.

Jeg skal stå sammen med blandt andre Frede, Kat, Mie og Hanna – bliver svært ikke at shoppe lidt selv derude. Måske et par høje sko til min fødselsdag i næste uge?

Du kan købe billetter til Tradono HER så springer du køen over og hvis du har is i maven kan du komme gratis ind fra 15-16.45.

If you are in Copenhagen this weekend you should stop by Papirhallen where I’m selling almost all my clothing, sneakers and accessories at Tradono Market. It’s this Sunday and I’m in good blogger company with Frede, Mie, Kat and Hanna. Get your ticket HERE.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.10.17