30.09.17

Midnight in Paris

fashionpolish_prettyplease_toteme_weekday_mango_zara_allblues

EARRINGS All Blues BAG Mango SHIRT Weekday* JEANS Toteme SHOES Zara

Hvis jeg var glad for mine blå jeans før, blev jeg det kun endnu mere i Paris. Synes de er så elegante til høje sko og en pæn bluse tilsat lidt guld her og der. De næste uger bliver der også en del at fejre herhjemme i København og selvom jeg har et særligt outfit planlagt til min fødselsdagsfest i næste uge har jeg også et par middage på programmet hvor jeg vil gentage min franske succes. Har længe ville prøve Totemes bud på et par blå jeans – og hvis det går godt til Tradono i weekenden tror jeg at de skal klikkes hjem. Tasken fra Mango er så yndig og en budgetvenlig løsning til julefrokoster og alle de fester der kommer de næste måneder.

I might be happy about my blue jeans before Paris but I never thought they would be such as wardrobe crisis saver. I love the blue denim together with heeled shoes and a nice shirt. The next weeks involves a lot of celebration and all though I have a special outfit planned for my big 3.0 next week I plan on wearing something like this for dinner parties coming up.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30.09.17