29.09.17

What Ever #35

fashionpolish_whatever_week_39_1

Inden Paris var jeg forbi Ole Lynggaard og se nærmere på deres Silver Collection – nåede også forbi min yndlingskaffebar Jacks som har de bedste snacks i byen.

fashionpolish_whatever_week_39_2

Det smukkeste badeværelse på mit hotel Amour og én ud af mange pæne døre i Paris.

fashionpolish_whatever_week_39_3

Besøgte smykkemærket All Blues som laver perfekte hoops og fandt et fransk loppemarked ved Les Halles.

fashionpolish_whatever_week_39_5

Comme des Garçons pæne baggård og kaffe på hotel Amour.

fashionpolish_whatever_week_39_4

Josephine fra Baum und Pferdgarten som var min co-host til pressemiddagen i Paris og de smukkeste øreringe fra Balenciaga som er øverst på min ønskeliste til min fødselsdag næste uge.

Sidste uge stod mest på Paris Fashion Week. Som skrevet var jeg afsted med Mads Nørgaard så udover god people watching holdt jeg en del møder med magasiner og influencers inden vores store middag lørdag sammen med Baum Pferdgarten. Denne uge prøver jeg at holde fri for planer – skal nemlig tusind ting i weekenden, blandt andet Tradono Loppemarked på søndag – kommer I forbi?

My past week was mostly about Paris Fashion Week. I was there with Mads Nørgaard hosting a dinner and having many many meetings. I try to keep my calender clean this week before Tradono flea market on Sunday – hope to see you!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29.09.17