Two Times Milan

5 Links to Click Today

fashionpolish_links_2

Jeg bruger cirka 10 timer på nettet hver dag. Først min telefon om morgenen. Så ind på kontoret hvor en stor del af min arbejde er at holde øje med hvad der sker på World Wide Web, så lidt mere telefon og så tager jeg gerne lige et par timers blogarbejde og surfing når jeg kommer hjem i min stue. Det ender tit med mange gemte links og billeder. Nogle af billederne ender på #SundayScreenshots på min Instagram HER mens andre bliver sorteret i mapper på Pinterest HER men links ryger nemt i glemmebogen så nu har jeg igen samlet fem jeg synes I skal klikke på idag.

Sidste år lavede Dior en ikonisk T-shirt med skriften ‘We Should All Be Feminist’ – nu har de netop vist ny kollektion med nyt citat der endelig ikke må misforståes. Læs mere HER.

Outdoor-mærket Patagonia er blandt verdens sejeste mærker og frontløbere når det kommer til bæredygtighed og tøjproduktion. De har nu lanceret en webshop med gamle styles de har købt tilbage fra kunderne og repareret HER.

Hey Woman har testet castor olie som vidundermiddel til længere vipper og bryn. Det skal jeg helt sikkert tilføje i min (sparsomme) skønhedsrutine. Læs mere HER.

I Paris skal jeg heldigvis dele værelse med Camilla som også er på arbejdstur – men jeg kommer uden tvivl til at have en del timer alene. Jeg har tidligere skrevet om at rejse alene HER.

Et lille shopping tip: Den costumized vimtage armyjakke med Nørgaard logo er stadig på Zalando HER.

Five links to follow today. For english press the flag in top right corner. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two Times Milan