Guide: French Beauty

Two Times Milan

milano_1

Sidste sommer var jeg i Milano med min veninde Sara. Vi ville nemlig gerne se Beyonce koncert, men var ikke hjemme da hun besøgte København og så blev planen at kombinere Beyonce med pasta og Aperol Spritz i Milano. En genial plan viste det sig for Milano er en virkelig smuk og hyggelig by. Siden turen har jeg snakket meget om endnu en tur dertil – shopping og pasta i en forlænget weekend. Faktisk inviterede Frede mig med som vedhæng på en pressetur i sommerferien, men det var samtidig med jeg var i Frankrig og det blev derfor ikke til noget.

For et par uger siden begyndte jeg så at planlægge en lille forsinket efterårsferie til Milano med et par af mine gamle Aarhus veninder. Sidste uge bestilte vi billetter – og HER skrev jeg det på bloggen om en kommende venindetur. Straks efter skrev Frede en sms om hvad det da var for en tur og om det var noget hun skulle med på som den veninde hun nu er. Billetterne var nemlig bestilt mens hun var i Frankrig så derfor havde jeg glemt at dele nyheden med hende.

Det viste sig at være en panik-SMS fra hendes side for i alt hemmelighed har Frede og Maiken lavet en 30 års fødsesldasgsurprise til Milano weekenden efter jeg skal afsted! De overraskede mig med blomster og nyheden om turen på mit kontor og vi blev enige om at to gange Milano er bedre end én og jeg bliver nu tæt på indfødt italiener.

Hvis I har tips til byen må I endelig sende min vej.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: French Beauty