25.09.17

Guide: French Beauty

fashionpoilsh_french_beauty_1

DAY CREME Embryolisse LIP BALM Homéostick HAND SOAP Roger & Gallet WIPES Bioderma HAIR OIL Leonor Greyl WONDER CREAM Homeoplasmine

Franske kvinder er blandt verdens smukkeste så jeg tager imod alle de skønhedsråd fra parisienner jeg kan få. Derfor er det også blevet en fast tradition at tømme de franske apoteker hver gang jeg er i Paris. Her finder du mærker som Embryolisse, Bioderma og vidundercremen Homéoplasmine. Denne gang vil jeg også prøve hårolien fra Leonor Greyl og købe et par af Roger & Gallets smukke sæber med hjem til fremtidige værtindegaver. Husk at der er kæmpe forskel i pris på de franske apoteker – så det kan betale sig at kigge forskellige steder før du køber ind. Jo mere turistet et område, jo dyrere plejer de at være. Heldigvis behøver du ikke rejse dig fra sofaen, eller rejse nogen steder hen for at få franske fornemmelser, de fleste ting kan efterhånden købes online og du kan endda få et helt fransk Starter Kit HER (reklamelink).

Er der nogle produkter jeg har glemt? Udover den ikoniske tørshampoo fra Klorane – kan bare ikke selv fordrage det stads i mit hår.

French women are always so beautiful and natural so off course I wanna copy all of their beauty tips and tricks. This is the reason I go straight to the french pharmacies when I’m in Paris. Embryolisse, Bioderma and Homéplasmine are my top three but this time I will try hair oil by Leonor Greyl and maybe bring home some of the cute soaps by the iconic Roger & Gallet.

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25.09.17