SMART The Podcast EP2

What Ever #34

fashionpolish_whatever_week_38_1

Været på fotoskydning med Mads Nørgaard og endelig kigget nærmere på Hay Kitchen Market.

fashionpolish_whatever_week_38_2

Brugt min røde Prada taske ekstra meget HER og været til åbning af Lagkagehuset med alle de kager vi kunne spise.

fashionpolish_whatever_week_38_3

På besøg i Aarhus for at besøge mine forældre, hjælpe min mor med at pakke flyttekasser.

fashionpolish_whatever_week_38_4

Guidet til sheet masker HER og lavet et nyt afsnit af vores SMART the Podcast HER.

September er forsvundet mellem hænderne på mig. Om en uge er den slut. Om en uge træder vi ind i mørke oktober. Heldigvis har jeg en fødselsdag (30 år – oh my god) og en lille venindetur at glæde mig til den næste måned. Men nok om oktober. Min uge er gået med arbejde, presseevents, podcast og en tur hjem til Aarhus. min mor skal flytte og det betød sortering og nedpakning af det hus hun har boet i de sidste 17 år. Lidt nostalgisk, men mest hyggeligt at gennemgå mine gamle ting fra mit teenageværelse.

September is almost over and I have not even noticed it began. Soon fall including my birthday and a small italien get away. more on that later. This is my camera roll from last week. Including beauty tips and a trip to my home town Aarhus.

1 kommentar

  • Jeanette

    For det første, det er altid en fornøjelse af læse med på bloggen 🙂
    Forståeligt at tiden kan gå hurtigt, når man har så meget at se til. Du skal huske at passe på dig selv.
    Hilsen Jeanette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART The Podcast EP2