21.09.17

SMART The Podcast EP2

fashionpolish_podcast_episode2

Vi har lavet endnu en episode af SMART The Podcast med lytterspørgsmål og en masse snak om de internationale modeuger i New York, London, Milano og om lidt Paris. Lyden er vist desværre blevet lidt lav – så sørg for at skrue ekstra op for lyden. Der er som altid show notes til ugens episode nedenfor.


Show Notes:

Return of The Supers til Versace show HER.

JW Anderson x Uniqlo kan findes HER

Mit Pinterest board med pænt hår HER

Blomsterprint til de farveforskrækkede hos Dries van Noten HER

Sneakers Quick Wipes til dine sneakers HER (reklamelink)

New Balance 990 hos Unlimited CPH HER

Fredes nye Louis Vuitton taske er pæn HER

Modeugelinks:

Vogue Runway for shows og street style
Go Fug Yourself for sjove kommentarer til rød løber og show
Manrepeller
Veronika Heilbrunner på Instagram
Adam Katz på Instagram
Hanna Steffanson
Pernille Teisbæk
Laura Brown

Hashtags til modeuge: #NYFW #LFW #MFW #PFW

2 kommentarer

  • Hej Sidsel, elsker dit lange pandehår (og dit hår generelt – det skal da ikke tyndes ud. Som du nok kan høre, har jeg lyttet til jeres seneste podcast. Haha). Anyway, skal klippes i morgen og synes aldrig helt jeg kan få mine frisører til at fatte det, heller ikke når jeg viser billeder, så måske kan du hjælpe lidt? Er alt pandehåret klippet i samme længde eller bliver det lidt længere jo længere det kommer ned mod kindbenet? If you know what I mean 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak 🙂 Jeg får det klippet skråt så det bliver længere og længere som du selv skriver. Jeg har et heldigt fald i det forreste hår så det kan få lidt svung – men tror det samme kan laves med et glattejern. Håber det kommer til at gå godt til frisøren! Kh Sidsel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21.09.17