19.09.17

Guide: Sheet Masks

fashionpolish_sheetmask_tonymoly_starskin_sephora_magicstripes_1

LIFT UP MASK Mizon POMEGRANATE Sephora HYALURONIC Magicstripes NARIKIRI Hello Kitty BIO CELLULOSE Starskin POMEGRANATE Tonymoly

Indeholder reklamelinks: Jeg indrømmer gerne jeg ikke er særlig god til at passe på min hud. Jeg øver mig virkelig i at være bedre, men når det kommer til rens og pleje udover dagcreme og Biodermas ansigtsrens er jeg oftest for doven.

Derfor synes jeg Sheet Masks er virkelig smart. De kommer næsten altid i pæn indpakning, koster sjældent særlig meget og skal ikke fjernes med vand der sprøjter udover håndvasken og ned på gulv og tøj bagefter. Det er også en af grundende til vi har indført en fast Sheet Mask i vores SMART the Podcast som du kan læse meget mere om HER.

Sheet Masks er oprindeligt fra Korea og en del af den populære K-Beauty trend. Det smarte ved Sheet Masks er at produktet ligger i et stykke stof som er formet som dit ansigt. Der er selvølgelig hul til øjne, næse og mund men ellers er du pakket ind og de fleste af maskerne sidder fast så du sagtens kan bevæge dig imens. Når masken har siddet længe nok (normalt 20-30 minutter) fjerner du stoffet og lader det overskydende serum tørre ind i huden. Så nemt at du kan bruge masken på en flytur.

Da jeg var i Japan sidste år købte jeg stort ind. De har naturligvis et gigantisk udvalg med snegleslim, slangegift og tusindvis af Kawaii-motiver så masken er printet med leopardprint, pandaer og Hello Kitty.

Derudover er jeg blevet virkelig glad for det tyske mærke Magicstripes som laver sheet masks i en lidt mere luksuriøs indpakning.

Tonymoly er et koreansk beauty brand som virkelig omfavner nuttet indpakning – jeg købte stort ind i deres butik i Korea Town i New York og synes deres masker er virkelig gode.

Snart vil jeg prøve Star Skin som blandt andet Maiken har anbefalet HER og hun har den pæneste hud man kan forestille sig.

Har I prøvet Sheet Masks? Hvilken er jeres favorit?

I admit, I’m not particularly good at taking care of my skin. I’m trying to do better, but besides day cream and Bioderma’s face cleansing, I’m usually too lazy.

Thats why I think Sheet Masks are perfect. They almost always come in nice packaging, rarely cost a lot, with no water splashing everywhere from the sinkdown to the floor and clothes afterwards. This is also one of the reasons why we have introduced a weekly sheet mask in our SMART the Podcast.

When I was in Japan last year I bought a big load. Of course, they had a huge selection of snail glue, snake gifts and thousands of Kawaii wrappings with masks printed with leopard print, pandas and Hello Kitty.

In addition, I have been really fond of the German brand Magicstripes that makes sheet masks in a slightly more luxurious wrapping.

Tonymoly is a Korean beauty brand that really embraces cute wrapping – I bought a bunch in their store in Korea Town in New York.

Have you tried Sheet Masks? Which is your favorite?

4 kommentarer

 • Lala

  Min mor tog nogle vildt gode sheetmasks med hjem fra Vietnam og Japan. Har selvfølgelig glemt hvad de hed, men der var printet en kanyle uden på pakken. Jeg er stor fabag sheetmasker, og masserer som regel det overskydende ned på halsen og brystet, da det er et meget overset sted!

  Hvilke masker er billigst ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mangler stadig at prøve noget fra Starskin! 😀 Tror deres masker er super gode. Har dog oplevet nogle sheet masks som giver mig bumser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig også vild med sheetmasks. Jeg bruger for tiden nogle fra Mediheal, som er et koreansk mærke (mener jeg). Min veninde fra New York købte et stort lager med til mig, da hun var på besøg for et par uger siden.

  Jeg lægger dem som regel i køleskabet, da jeg ofte gemmer dem til en søndag, hvor jeg er lidt tømmer-ramt i hovedet. Så køler de dejligt OG min hud bliver pænere – win!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19.09.17