15.09.17

New/Old Prada

fashionpolish_new_old_vintage_prada_vestiarecollective

Tror slet ikke jeg har vist min nyeste tilføjelse til min taskesamling. Prada. Jeg elsker det mærke. Jeg fandt den på Vestiaire Collective til en virkelig god pris, og da den ankom blev jeg virkelig overrasket over hvor god stand den var i. Tror aldrig den har været brugt.

Jeg tror aldrig jeg kommer til at betale 10.000 (eller mere) for en taske, det virker simpelthen for vildt. Min Celine taske er købt via Ebay, min Prada taske købt i et outlet og jeg har været virkelig heldig med vintage Gucci, Dior og Fendi-tasker på loppemarkeder både i Danmark og udlandet. Lige for tiden holder jeg øje med om min Prada taske skulle dukke op i sort på den ene eller andet re-seller side, selvom jeg har den i rød vil den sorte altid være The Prada that got away 

I don’t think I’ve shown You my latest beauty to my bag collection. Prada. I love that brand. I found it at Vestiaire Collective at a really good price and when it arrived I was really surprised at how good it was. Looks like it’s never been used.

5 kommentarer

 • Kristina

  Den PRADA som du har i rød, så jeg her i sommer i sort i outlettet udenfor Firenze!? Så hvis nogen skal der forbi kunne de måske tage en lille detour derud? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rokkedal

  Hej Sidsel!
  Kæmpe kup med den taske! 🙂

  Har du haft nogle kvaler omkring at købe fra sitet? Jeg har bare læst et par dårlige anmeldelser omkring kopivarer (at de ikke tjekker varerne ordentligt) og penge, der aldrig kom retur derfra.. Så er lidt i tvivl om jeg vil forsøge mig med et køb…

  Tak for altid god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie
   Jeg har kun gjort dette ene køb, og det gik helt gnidningsfrit 🙂
   Jeg ved at mariejedig.com også er flittig bruger, og kender efterhånden mange andre der har været glade for de scoops de har fundet.
   Håber det giver mod til at prøve.
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Lindboe

  Shit den er fin! 😍😍 Må man spørge hvad du måtte give for den? ⚡️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15.09.17