Body Hero

WHITE SHIRTS

fashionpolish_freyadalsjo_2

fashionpolish_freyadalsjo_1

Indeholder reklamelinks: Jeg har efterhånden slået fast at jeg er temmelig besat af suits denne sæson. Løse skjorter, brede ærmer og oversize blazere. Jeg skal lige øve mig i hvide skjorter vs kaffepletter, men tænker løsningen er Vanish og lidt ekstra koncentration. En anden plan kunne være at starte lidt mere budgetvenligt på de hvide skjorter – modsat mig der har tabt en halv pizza på min hvide Acne Studios skjorte som jeg aldrig tror bliver pæn igen. DENNE er et godt bud, eller DENNE hvis det skal være lidt mere festligt.

I’m pretty obsessed with suits this season. Loose shirts, wide sleeves and oversize blazers. I still need some practice mixing  in white shirts with coffee breaks, but think the solution is Vanish and a little extra concentration. Another plan could be to start a little more budget-friendly on the white shirts – contrary to me, who dropped a slice of pizza on my white Acne Studios shirt that I never think will be white again. THIS is a good bet, or THIS if it’s going to be a bit more festive.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Body Hero