WHITE SHIRTS

Shopping Guide: The Coat

fashionpolish_oversize_coat_wool_menswear_hm_weekday_veromoda_1

BROWN H&M LONG Vero Moda BLUE Weekday BLACK Weekday

Indeholder reklamelinks:Jeg har prøvet at fornægte vejret de sidste fire dage, hvilket har resulteret i meget våde cykelture og kolde bare fødder i åbne sko. Det er vist bare efterår og selvom jeg kommer til at savne bare ben og nederdel er de næste par måneder faktisk perfekt når det gælder påklædning.

Lad os starte med overtøjet. Efterårsfrakker. Pæne lette uldfrakker i løst snit som gør alt tøj en lille smule pænere. Lige nu er jeg synes jeg ikke de kan blive store nok og den klassiske dobbeltradede uldfrakke findes heldigvis i alle high street butikker. Her er et par favoritter som jeg ville bruge med blå eller mørke jeans med helt lige ben, et par enkle sneakers og (surprise!) en løs kashmirstrik.

I have tried to deny the weather for the last four days, resulting in some very wet bike rides and very cold feet in open shoes. II guess fall i really here and although I’m going to miss bare legs and short skirts, the next couple of months is actually perfect for my wardrobe.

Fall Coats. Nice lightweight woolen coat in loose cuts that makes all your everyday clothes a little bit nicer. Right now I don’t think they can grow big enough and the classic double-sided wool coat is happily found in all high street stores. Here are a few favorites that I would use with blue or dark jeans with straight legs, a pair of simple sneakers and (surprise!) a loose cashmere knit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE SHIRTS