11.09.17

Body Hero

glossier_body_hero_fashionpolish_1

Det er vist ingen hemmelighed jeg er temmelig begejstret for det amerikanske beauty brand Glossier. Ikke mindst fordi jeg synes de er vanvittig dygtige til branding, men en af verdens bedste virksomheder på Instagram, men faktisk også fordi jeg synes produkterne er virkelig gode. Jeg bruger trofast deres Stretch Concealer og Cloud Paint hver morgen. Mærket har netop lanceret deres første kropspleje under navnet Body HeroEmballagen er pæn, produkterne lyder gode, men jeg er især begejstret for de billeder der hører til lanceringen. Smukke kvindekroppe i alle former og farver på kæmpestore plakater rundt om i USA og Canada. Ret sejt.

As a long time Glossier fan I’m so excited about their new campaign of beautiful women in all shapes and sizes showing off dewy skin for their new Body Hero series. 

2 kommentarer

  • Agnete

    Kan du forklare virkningen af de to produkter fra Glossier, som du specifikt refererer til?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil så gerne prøve noget fra mærket! Jeg giver dig helt ret i at deres branding er fantastisk 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11.09.17