03.09.17

Cecilie Bahnsen x Nørgaard

Da jeg så Cecilie Bahnsens show under Copenhagen Fashion Week sidste sæson (altså i februar 2017) var det modeugens højdepunkt for mig. Så smuk en kollektion, perfekt lydtæppe og location på toppen af Operaen med udsigt over Holmen.

Heldigvis var Mads Nørgaard ligeså begejstret. Faktisk så begejstret at han efter showet spurgte om vi ikke skulle købe det hele. Altså hele kollektionen. Det sker yderst sjældent. Normalt indkøber en butik et udvalg af en hel kollektion så den passer til resterende indkøb den sæson. Mads købte det hele. Derudover har Cecilie fået råderum over Nørgaard Paa Strøget i en weekend. Alt inventar, musik og vindue står hun for.

Det er på fredag den 8.-9. september i butikken på Strøget i København og jeg er så stolt af at være med. Cecilie Bahnsen har også designet en særlig #101 T-shirt (i videoen ovenfor) til samarbejdet som kan købes fra på fredag. Læs mere om samarbejdet HER.

So proud to be a part of Cecilie Bahnsens take over of Nørgaard Paa Strøget this weekend. Her entire fall collection will be available in the store including a exclusive #101 T-shirt she designed for the event. Read more HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03.09.17