29.08.17

GRLPWR

fashionpolish_grlpwr_1

SWEATSHIRT Mads Nørgaard T-SHIRT Mads Nørgaard ARMY JACKET Mads Nørgaard

Kan I huske DENNE sweatshirt fra Mads Nørgaard? Den blev originalt lavet til Kvinders Internationale Kampdag og blev temmelig populær. Sammen med Zalando er der nu lavet en lille mini GRLPWR kollektion til See Now/Buy Now messen Bread & Butter i Berlin. Det er en kæmpe modemesse hvor man modsat messerne under modeugen i København kan købe tøjet med det samme. Hvis du ikke er i Berlin i weekenden kan kollektionen købes hos Zalando HER. Jeg fik lov at låne den røde sweatshirt til DETTE Instagrambillede og skal helt sikkert have fingrene i den hvide T-shirt med logo. Der er også et lille lager af DENNE customized army jakke med Nørgaard-logo til de hurtige.

Do you remember THIS sweatshirt from Mads Nørgaard? It was originally made for International Womens Day and became quite popular. Together with Zalando, a small GRLPWR collection has now been made for the See Now/Buy Now fair, Bread & Butter in Berlin. It’s a huge fashion fair where you, unlike the fairs during Copenhagen fashion week,  can buy the clothes right away. If you are not in Berlin this weekend, the collection can be bought from Zalando HERE. I borrowed the red sweatshirt for THIS Instagram picture and will definitely try to get my hands on the white logo T-shirt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29.08.17