Flower Field

Swift Emotions: A Guide

taylor_swift_1

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker popmusik. Lige nu er jeg især glad for Selena Gomez og hører Bad Liar minimum én gang om dagen. Og behøver vel slet ikke nævne Beyonce. Men jeg har virkelig et bankende hjerte for Taylor Swift. Både fordi jeg i smug godt kan lide country og fordi hun laver så god popmusik og samtidig er sjov og kan lide katte. Eller, sådan har det i hvertfald været længe. Så kammede det lidt over – hun blev uvenner med Kim Kardashian og brugte lidt for meget tid på at promovere sit girlsquad. Men musikken fungerer stadig og ‘1989’ er virkelig virkelig et godt album.

Derfor har jeg været virkelig spændt på den nye single der skulle udkomme idag (og hele albummet der kommer den 10. november) – jeg har faktisk været hele følelsesregistret igennem – for hvad nu hvis hun laver en Gomez og pludselig var tilbage bedre end nogensinde? Eller ville jeg blive skuffet? Kunne jeg blive andet når mine forventninger var så høje? Og kunne et nyt album betyde hun skulle spille koncert i Danmark snart?!

Her er alle mine feels omkring den nye single ‘Look what You Made Me Do’:

Taylor Swift sletter alt sit indhold på Instagram:

giphy_2

Swift lægger mystiske slangevideoer op:

giphy_swift_5

Swift annoncerer ny single:

giphy_swift_1

Fire sekunder inde i ny single:

giphy_swift_3

Efter at have hørt ny single:

giphy_swift_6

All of my emotions about Taylor Swift mysterious Instagram + new single. Let’s just say… It’s not good.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower Field