What Ever #30

Flower Field

fashionpolish_selinevej_flowers_sakspotts_2fashionpolish_selinevej_flowers_sakspotts_1 fashionpolish_selinevej_flowers_sakspotts_3 fashionpolish_selinevej_flowers_sakspotts_4

DRESS Saks Potts (similar HERE or HERE) SUNNIES FWSS

Indeholder reklamelinks: Da Instagram-folket fik færten af de japanske kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård blev det pludselig det mest velbesøgte i København. Træerne er jo for længst afblomstret, så Københavns Kommune har smart nok plantet tusindvis af farverige blomster på en eng på Amager og annonceret af dem kan man bare plukke løs af.

Som sagt, så gjort. Igår tog jeg med en veninde den lange (men smukke) cykeltur ud til Selinevej på Amager for at finde den berygtede blomstermark. Det er virkelig et besøg værd – der er stadig masser af blomster tilbage. Husk en saks og en køkkenelastik til at holde styr på buketten og selvfølgelig en opladet mobil til at forevige på Instagram.

When you learn about an instagram opportunity like this field of flowers outside Copenhagen you go! The city planted a field of flowers for everyone to enjoy and bring home and it’s so beautiful. There are still plenty – so go if you have the chance. Don’t forget a pair of scissors and a fully charged phone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #30