10.08.17

16.08.17

fashionpolish_suit_madsnorgaard_marni_2

fashionpolish_suit_madsnorgaard_marni_1

BLAZER Mads Nørgaard TOP Mads Nørgaard PANTS Mads Nørgaard SANDALS Marni

Indeholder reklamelinks: Egentlig bryder jeg mig ikke særlig meget om at tale om at have travlt. Synes nemt der går sport i at sige man har vanvittig travlt – ofte bliver jeg spurgt med begejstring i stemmen om jeg har travlt, før personen overfor spørger hvordan jeg har det.

Jeg gør en dyd ud af ikke at have travlt. Jeg har meget at se til, mange projekter og mange deadlines i perioder. Når det sker kan jeg godt føle mig presset, blive stakåndet og ikke mindst være lidt mere vrissen eller grådlabil derhjemme. Heldigvis er det ikke tit det sker, ikke mindst fordi jeg efterhånden har lært at sige fra når opgaverne lægger sig for tæt på hinanden. Jeg er faktisk ved at brygge lidt på et indlæg om god kontorskik der gør jeg kan holde stressen fra døren. Hvad tænker I om det?

Alligevel er der cirka to måneder om året hvor alt vælter sammen. April og August altid proppet med events, lanceringer og deadlines. Denne august er bestemt ikke nogen undtagelse og jeg kæmper lidt med at nå det hele – derfor er der også lidt stille herinde. På fredag står jeg for lanceringen af DETTE samarbejde med smukke Josephine Skriver som kampagnemodel.

I really don’t like being busy. Don’t get me wrong I love having stuff to do. But I really don’t like the trend that people find if important or even a bit cool to brag about how busy they are. I work hard to keep my work hours after 5pm to a minimum and I keep getting better at saying no when I feel the stress coming. But august is busy. I know this every year and this time is no exception. I have so many things on my plate – THIS project being one of them. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.08.17