What Ever #29

Fashion Week Survival Kit

fashionpolish_deo_1

POWER BANK Ban Do FACE HIGHLIGHT Glossier SUNNIES Sunbuddies SHIRT Ellery PANTS Mads Nørgaard BAG Prada DEO Perspirex

Sponsoreret af Perspirex

Modeugen i København er en af de travleste uger om året for mig. Især Copenhagen Fashion Week i august hvor der er masser af udenlandsk presse i byen, og derfor ofte flere arrangementer er hektisk. Under denne modeuge skal jeg holde fest og middag med Mads Nørgaard – Copenhagen, se en masse shows og måske til en fest eller to. De fleste dage starter tidligt og slutter sent og jeg forsøger altid at forberede mig med et lille survival kit dagene inden så jeg ikke skal tage nogle svære beslutninger midt i travlheden.

En ting er, hvad jeg har med mig i tasken (Solbriller, transportabelt batteri til min telefon, let makeup til at friske mig op om aftenen og lidt duft). Endnu vigtigere er forberedelserne hjemme foran spejlet med planlægning af modeugeoutfits. Den slags tøjkriser kan let give sved på panden, så denne gang har jeg allieret mig med Riemann, der står bag antiperspiranten Perspirex, der beskytter dig ekstra mod modeugestresss og varme locations i augustmåned. Antiperspiranten virker nemlig i op mod 3-5 dage og giver en stærk og holdbar beskyttelse. Perspirex har en neutral duft og er ikke tilsat parfume eller kunstige konserveringsmidler og så kan du kan altid bruge din personlige duft eller deodorant oven på Perspirex. Det påvirker ikke effekten. Antiperspiranten smøres på om aftenen og næste morgen går du i bad som du plejer og du kan endda supplere med din egen duft og almindelige deodorant uden problemer.

Perspirex Comfort kan blandt andet købes hos Matas HER og fåes både som roll-on og cremedeodorant. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #29