Saturday Night

Everyday Beauty

fashionpolish_beauty_1

BODY BRUSH Karmameju FACE BRUSH Karmameju PARFUME Bon Point HAIR PARFUME Sachajuan HAIR OIL Gun-Britt SUN SCREEN Glossier LIME SOUFFLE Less is More

Indeholder reklamelinks: Indeholdet af min toilettasker denne sommer mens jeg har været på farten. Det eneste der mangler på billedet er solcreme spf50 som jeg var afhængig af på min ferie i Frankrig, men desværre ikke haft brug for siden vi kom hjem.

Her i sommermånederne har min krop og hår brug for ekstra fugt og pleje så jeg bruger masser af olie og tørbørster på livet løs.

Min yndlingsduft de sidste fem år har været Bon Point fra den franske børnebutik af samme navn. Super underligt at lave parfume til børn, men den dufter af liljekonvaller så jeg bruger den trofast sammen med Sachajuans hårparfume.

Som man kan se HER er mit hår blevet utrolig lyst efter saltvand og sol så jeg krammer Gun-britts arganolie i spidserne efter jeg har været i bad for at passe lidt ekstra på det. Jeg elsker det strukturen i håret efter man har været i vandet, Less is Mores ‘Limesouffle’ kan give samme look mens den danske sommer lader vente på sig.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker Glossiers univers og deres nye solcreme har været en fast del af min morgenrutine siden jeg fik den – også i Frankrig hvor jeg slap for solskoldede kinder og næse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday Night