01.08.17

Saturday Night

fashionpolish_pretty_please_balenciaga_weekday_monki_madsnorgaard_1

EARRINGS Monki TOP Balenciaga JEANS Weekday PUMPS Mads Nørgaard

Indeholder reklamelinks: Min weekend er fyldt med fester og det giver som altid anledning til tøjkriser eftersom mit skab er fyldt med (smart) tøj til hverdag, men meget lidt til fest. Jeg satser på jeans og en skjorte med hæle og guld i ørene. Drømmer om denne skjortebluse fra Balenciaga som er på tilbud HER og nye pumps fra Mads Nørgaard som har lavet høje hæle for første gang denne sæson. De kommer også i en smuk rød HER.

My weekend is full of parties leaving me, once again, in a smaller wardrobe crisis. My go to outfit is jeans and a shirt – would love it to be this from Balenciaga matched with new pumps from Mads Nørgaard. A girl can dream.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.08.17