28.07.17

Crossfit Challenge: The End

fashionpolish_crossfit_1-1

Sponsoreret af Crossfit Copenhagen

De sidste 8 uger har jeg sammen med Crossfit Copenhagen og verdens bedste træningsmakker Frede lavet flere squats end jeg nogensinde har lavet før. Jeg har også lavet burpees, mountain climbs, box jumps og en masse øvelser jeg ikke lærte navnet på fordi de blev sagt mens jeg var midt i et meget tungt løft. Jeg har været presset til det yderste og skubbet et par grænser for hvad min krop kan klare.

Som jeg skrev HER takkede jeg tilbage i  ja til at træne Crossfit 2-3 gange om ugen i 8 uger. Det er en ret hård challenge i min bog og jeg har samtidig været udfordret af festivalsæson og sommerferie. 20 træninger kan jeg tælle sammen i min app – og selvom jeg stadig ikke kan lave en pull up kan jeg mærke jeg er blevet meget stærkere, og er gået en størrelse ned i jeans. Se lige mine crossfitben HER og HER.

Jeg skrev lidt mere om de forskellige træningsformer i min midtvejsstatus HER. Jeg har suppleret med løb mens jeg har været på sommerferie i Frankrig og i sommerhus og lavet squats og lunges på græsplænen.

Jeg ville ønske jeg var typen der bare helt naturligt træner 4 gange om ugen, men det bliver jeg nok ikke – det er en lige stor overvindelse hver gang, også selvom jeg bliver i bedre humør, sover bedre og har det meget bedre med mig selv hver gang jeg har været afsted. Derfor har hele challenge-delen hjulpet mig virkelig meget. Konkurrence-elementet og det at sende en Snapchat afsted efter hver træning – se mig!

Crossfit Copenhagen har en konkurrence hvor du kan vinde dit eget Challenge medlemskab HER. To måneders gratis træning i et (eller flere) af deres i alt 22 centre i hele Danmark. Hvis du vælger Garagen eller Kirken i København kan det være du støder ind i Frede og jeg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28.07.17