27.07.17

FALL 2017 STYLE REPORT

fashionpolsih_fall2017_style_report_1

Midt i sommerferie og udsalg er det også blevet tid til at kigge nærmere på næste sæson. Efterårskollektionerne er altid mine favoritter. Tunge materialer, blød strik og mørke farver som grå, navy og rød.

Min absolutte yndlingskollektion dette efterår er fra Dries van Noten. Alt er pænt. Store brede frakker, smukke suits, perfekte striktrøjer mikset med Dries’ ikoniske prints. Jeg bilder mig selv ind at det er til at kopiere med brede herrebukser, min uldfrakke fra Mads Nørgaard fra sidste vinter HER og  en stor strik over min Saks Potts kjole HER.

For det kan man nemlig sagtens, kigge lidt dybt i sin garderobe og sætte ting sammen på ny. Pludselig genfinde glæden ved en sart nederdel som fungerer meget bedre med en tung strik over. Eller et par loafers som har været gemt væk til fordel for sneakers, men som pludselig ligner dem på catwalken.

Men det er også sjovt at købe nyt, og hvis jeg skulle anbefale fem ting til den kommende sæson skulle det være:

  1. Power suit ala det Raf Simons viste i sin første kollektion for Calvin Klein.
  2. Vintage pelsfrakke (er jeg den eneste der tænkte på Carries outfit HER da jeg så Céline-showet?)
  3. Oversize strik til at bruge over alle sommerens blomstrede kjoler.
  4. Hvid skjorte i god kvalitet til at bruge til førnævnte suit eller ned i en midi-lang nederdel.
  5. Dobbeltradet frakke med bredt revers i blød uld eller kashmir.

In between summer holidays and sales, it’s time to look into the next season. Fall collections are always my favorites. Heavy materials, soft knit and dark colors like grey, navy and red.

My absolute favorite collection this fall is from Dries van Noten. Everything is so pretty. Large wide coats, beautiful suits, perfect knits mixed with Dries’ iconic prints. I hope to copy the style with wide men’s trousers, my wool coat from Mads Nørgaard from last winter HERE and a big knit over my Saks Potts dress HERE. I also really like power suits like Raf Simon’s first collection for Calvin Klein, the vintage fur inspired look from Céline and knits mixed with summer dresses like Balenciaga.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.07.17