19.07.17

A Little Blue

fashionpolish_prettyplease_madsnorgaard_weekday_balenciaga_pieces_asos

SUNNIES Asos SKIRT Weekday (on sale) BLAZER Mads Nørgaard EARRINGS Pieces BAG Balenciaga

Indeholder reklamelinks: Jeg er endelig tilbage på kontoret efter ferie og sygdom. Heldigvis stod der en pakke på mit bord der blandt andet indeholdt DENNE blazer fra Mads Nørgaards efterårskollektion. Det er den samme jeg havde på til Elle Style Awards tidligere på året – dengang en sample lånt fra vores showroom. Glæder mig til at bruge den og synes ovenstående ville være det perfekte sæt. Nederdelen ligner lidt Balenciaga og er endda på udsalg og så er jeg helt vild med perleøreringene fra Pieces og solbrillerne fra Asos som begge er yderst budgetvenlige.

I’m finally back at the office after vacation and the flu. This blazer was waiting for me at the office as a part of Mads Nørgaard’s fall collection. It’s the same I wore to Elle Style Awards earlier this year. It would be perfect with all of the above. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19.07.17