15.07.17

What Ever #27

fashionpolish_whatever_week_29_1

Selvom vejret ikke var i top nåede jeg alligevel en tur i bølgerne. Vil ikke høre et ord om at det kan være skylden til mit helbred nu…

fashionpolish_whatever_week_29_2

Torben og Winston – mine to hundevenner med ligeså sødere ejere nemlig HENDE her og HENDE her.

fashionpolish_what-ever-27_3

Det er efterhånden en tradition at jeg flytter ind i Fredes families sommerhus i uge 29 og at vi sammen tager til Musik I lejet.

fashionpolish_whatever_week_29_4

Hjem til regnvejr og feber. Tjekker mails i sengen og kigger lidt ekstra på det sidste onlineudsalg – gad godt købe den HER (reklamelink) som en sygdomsgave til mig selv.

I virkeligheden skulle jeg have været tilbage på kontoret idag efter to ugers ferie. Men jeg ligger med computeren i skødet hjemme i min seng med en hidsig omgang influenza. Af samme grund blev min Tisvilde-weekend også en del kortere end forventet. Måtte smide håndklædet i ringen og tage toget hjem lørdag formiddag med feber og tasken fuld af pudsnæsepapir. Men, nåede 2,5 dages Tisvilde og Musik i Lejet sammen med HENDE her og en snert af dansk sommer.

Last week in pictures – the Tisvilde edition. Went to my BFF sommer cabin in Tisvilde before having to go home in my bed with the flu. Fingers crossed I will be back at the office tomorrow. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15.07.17